• Announcements

    • Budfred

      IE 11 copy/paste problem

      It has come to our attention that people using Internet Explorer 11 (IE 11) are having trouble with copy/paste to the forum. If you encounter this problem, using a different browser like Firefox or Chrome seems to get around the problem. We do not know what the problem is, but it seems to be specific to IE 11 and we are hopeful that Microsoft will eventually fix it.
Sign in to follow this  
Followers 0
bonusmarch

any-find.com

4 posts in this topic

Ok, I performed a virus scan with NAV, ran adaware and spybots, ran cwshredder, and perform couple of reboots. But everytime when I come back, my IE is still showing up any-find.com as its default page. Sometimes it even switch to smartfinder.us.

 

I ran the hijackthis program, and hopefully someone out there can help me out. Sorry if I sounded a bit cranky, I haven't had much sleep for the past 2 days.

 

 

Logfile of HijackThis v1.97.7

Scan saved at 8:16:29 AM, on 7/12/2004

Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

 

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe

C:\Program Files\NavNT\defwatch.exe

C:\Program Files\NavNT\rtvscan.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\MsgSys.EXE

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\System32\atiptaxx.exe

C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPLpr.exe

C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe

C:\Program Files\Dell\AccessDirect\dadapp.exe

C:\Program Files\Real\RealPlayer\RealPlay.exe

C:\Program Files\Roxio\Easy CD Creator 5\DirectCD\DirectCD.exe

C:\Program Files\NavNT\vptray.exe

C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe

C:\Program Files\Visual Networks\Visual IP InSight\SprintESol\IPMon32.exe

C:\PROGRA~1\HEWLET~1\HPSHAR~1\hpgs2wnf.exe

C:\windows\cvchost.exe

C:\Program Files\Digital Line Detect\DLG.exe

C:\Program Files\FinePixViewer\QuickDCF.exe

C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

C:\HJT\HijackThis.exe

 

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://any-find.com/sp.htm

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://any-find.com/index.htm

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://any-find.com/index.htm

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://smartfinder.us/

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://smartfinder.us/

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://smartfinder.us/sp.html

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = http://smartfinder.us/

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://smartfinder.us/

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://smartfinder.us/

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://smartfinder.us/

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = http://smartfinder.us/

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://any-find.com/sp.htm

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://any-find.com/index.htm

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyServer = http=localhost:9090 ftp=localhost:9093 https=localhost:9092

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = localhost; 127.0.0.1

O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx

O3 - Toolbar: Yahoo! Companion - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\ycomp5_3_10_0.dll

O4 - HKLM\..\Run: [ATIModeChange] Ati2mdxx.exe

O4 - HKLM\..\Run: [AtiPTA] atiptaxx.exe

O4 - HKLM\..\Run: [synTPLpr] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPLpr.exe

O4 - HKLM\..\Run: [synTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe

O4 - HKLM\..\Run: [DadApp] C:\Program Files\Dell\AccessDirect\dadapp.exe

O4 - HKLM\..\Run: [RealTray] C:\Program Files\Real\RealPlayer\RealPlay.exe SYSTEMBOOTHIDEPLAYER

O4 - HKLM\..\Run: [AdaptecDirectCD] "C:\Program Files\Roxio\Easy CD Creator 5\DirectCD\DirectCD.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [vptray] C:\Program Files\NavNT\vptray.exe

O4 - HKLM\..\Run: [share-to-Web Namespace Daemon] C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe

O4 - HKLM\..\Run: [iPInSightMonitor 01] "C:\Program Files\Visual Networks\Visual IP InSight\SprintESol\IPMon32.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [REGSHAVE] C:\Program Files\REGSHAVE\REGSHAVE.EXE /AUTORUN

O4 - HKLM\..\Run: [FontsLoader] C:\WINDOWS\Fonts\ldfnt32.hta

O4 - HKCU\..\Run: [MoneyAgent] "C:\Program Files\Microsoft Money\System\Money Express.exe"

O4 - HKCU\..\Run: [cvchost] c:\windows\cvchost.exe

O4 - Global Startup: Digital Line Detect.lnk = ?

O4 - Global Startup: Exif Launcher.lnk = C:\Program Files\FinePixViewer\QuickDCF.exe

O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE

O9 - Extra button: Real.com (HKLM)

O9 - Extra button: MoneySide (HKLM)

O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll

O16 - DPF: {30528230-99F7-4BB4-88D8-FA1D4F56A2AB} (YInstStarter Class) - http://download.yahoo.com/dl/installs/yinstc.cab

O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwa...swflash4r28.cab

O16 - DPF: {D670D0B3-05AB-4115-9F87-D983EF1AC747} (AOL Downloader Plugin) - http://pak01.pictures.aol.com/ygp/aol/plug...oad.9.0.0.2.cab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just curious... if I were to change all the any-find.com and smartfinder.us entries, do you think it will resolve the problem???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you run the NAV, ad-aware, spybot, etc in safe-mode? Do you have system recovery disabled? I had the same problem with my brother-in-laws XP box. After disabling system recovery and running the various app's in safe mode. Finally got rid of CoolWebS&*(^, erh search.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the delay, if you still have problems post a fresh log please

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0