Jump to content


Photo

IE6 isn't browsing


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Sereneforestyoga

Sereneforestyoga

    Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 July 2004 - 07:19 PM

:scratchhead:

For months I've attempted to keep spyware at bay. I installed an Alpha-Shield. IE6 stopped browsing, I wonder if it's the spyware or my regedit-ing. I've tried to reinstall IE - states I already have latest version; tried to switch to Netscape, when I click the ICON, no lights on Alpha-Shield don't flash.

My Outlook 2000 emailing works, and Norton Live-Updates work, and any internal updates, however, anything that needs to access the browser fails. I use about:blank.

If I may, I'd like an expert to decipher my HiJack Log File.

I have been following the instructions on mvps.org/winhelp2002. And copying the files via disk to the affected machine.

Thank you immensely in advance.

Attached Files



#2 jedi

jedi

    aequam memento rebus in arduis servare mentem

  • Emeritus
  • PipPipPipPipPip
  • 15,830 posts

Posted 22 November 2005 - 11:33 AM

Due to the lack of feedback this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team
an email with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic.
jedi

My help is free, but if you wish to help keep these forums running please consider a donation, see This Topic for details.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button