Jump to content


Can't connect to Net-Integration Forum

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mack



  • Full Member
  • Pip
  • 10 posts

Posted 14 July 2004 - 11:53 PM

I just tried to go to Net-Integration forums using the link in My Favorites and got a Page Not Available then noticed that the address in the Address bar looked like this: http://forums.net-in...;t=200;hl=alexa

Any idea what is happening? I also tried typing the address in (forums.net-forums.net) and got the same message.

Background. I had earlier just ran Adware and it found Alexa so I had Adaware remove it. The Favorites link was working fine yesterday.

(WinXP SP1) Thanks for the help. Mack

Could someone give me the numerical address for net-forums (just in case this problem continues?

Edited by Mack, 14 July 2004 - 11:55 PM.

#2 Guest_pugs_*

  • Guests

Posted 14 July 2004 - 11:57 PM

Hey mack,
Alexa is tracking related software, mostly cookies. I dont think it normally Hijacks any webpages. First download and run Spybot S&D, there is a link to it in my profile. Run that. Also Download Hijack This from the link in my signature as well. Put Hijack This in a permanent folder, not on the desktop or a temp folder. Run Hijack This and select scan, when finished the button changes to save log. Select that and copy and paste the log here to this thread.

#3 Guest_pugs_*

  • Guests

Posted 15 July 2004 - 12:00 AM

Also A quick follow up, I cannot get to NI as well. I pinged the address and it is coming back unknown host. It is possible that the site is down or is experiencing trouble.

#4 Guest_pugs_*

  • Guests

Posted 15 July 2004 - 03:11 AM

Tom Coyote and Net-Integration are down due to an upstream hub being down in Texas
http://www.internett...om/namerica.htm They should have the hub fixed soon

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button