• Announcements

    • Budfred

      IE 11 copy/paste problem

      It has come to our attention that people using Internet Explorer 11 (IE 11) are having trouble with copy/paste to the forum. If you encounter this problem, using a different browser like Firefox or Chrome seems to get around the problem. We do not know what the problem is, but it seems to be specific to IE 11 and we are hopeful that Microsoft will eventually fix it.
Sign in to follow this  
Followers 0
AplusWebMaster

NI and TC forum access fails...

8 posts in this topic

Anyone know current status of NI and TC sites? :unsure:

 

Receiving "DNS error..." and ping fails with "Unknown host..."

 

...at both http://forums.net-integration.net/

 

and http://forums.tomcoyote.com/ since midnight...??? Anything to do with storms passing through last night?

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Net-Integration is more or less ok now.

 

Eagle1 says http://forums.net-integration.net/index.php?showtopic=19794

Everything is fine with net-integration. The recent 10 hour outage and the frequent slowdown in website response is the result of some problems with routers on my ISP's network. Not in my control.

 

The problem is obviously improving so it appears they are getting things back under control. If I'm provided any further details I will pass the information on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FYI...

 

Eagle1 Posted: Jul 22 2004, 08:09 AM

- http://forums.net-integration.net/index.ph...t=0entry91728

"...Upline router problems...In the upcoming days two additional backbone connections, abovenet and timewarner, are to be added to our network as well as adding new NI nameservers and IP addresses.

I'm doing everything I can to get this site to remain online without major interuptions. Not always easy and definitely costly. Please be patient with me a little bit longer and we should be in pretty good shape."

Share this post


Link to post
Share on other sites

TC forum seems to have gone missing, for at least 2 days now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhhh, just got word - No "outage" on TC...'was moved to help reduce outages - on the ".org" domain again (pointer from .com has not been corrected, yet):

As of date/time of this post: Now >>>- http://forums.tomcoyote.org/index.php

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0