• Announcements

    • Budfred

      IE 11 copy/paste problem

      It has come to our attention that people using Internet Explorer 11 (IE 11) are having trouble with copy/paste to the forum. If you encounter this problem, using a different browser like Firefox or Chrome seems to get around the problem. We do not know what the problem is, but it seems to be specific to IE 11 and we are hopeful that Microsoft will eventually fix it.
Sign in to follow this  
Followers 0
sardabay

pls help me with this HJT log

3 posts in this topic

I will be grateful if somone could look at this log. Thanks in advance.

 

Logfile of HijackThis v1.98.0

Scan saved at 03:08:03, on 18.07.2004

Platform: Windows 98 Gold (Win9x 4.10.1998)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

 

Running processes:

C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL

C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk

C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT.EXE

C:\WINDOWS\TASKMON.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE

C:\PROGRAM FILES\WINAMP\WINAMPA.EXE

C:\PROGRAM FILES\AVPERSONAL\AVGCTRL.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\REAL\UPDATE_OB\REALSCHED.EXE

C:\PROGRAM FILES\MYNETERISIM\MYNET.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE

C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE

C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE

C:\WINDOWS\DESKTOP\BHOLIST\BHOLIST.EXE

C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE

C:\WINDOWS\DESKTOP\HIJACKTHIS\HIJACKTHIS.EXE

 

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Bağlantılar

O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 5.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.OCX

O2 - BHO: IECatcher Class - {B930BA63-9E5A-11D3-A288-0000E80E2EDE} - C:\PROGRAM FILES\MASS DOWNLOADER\MDHELPER.DLL

O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX

O4 - HKLM\..\Run: [internat.exe] internat.exe

O4 - HKLM\..\Run: [scanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun

O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe

O4 - HKLM\..\Run: [systemTray] SysTray.Exe

O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme

O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\PROGRAM FILES\WINAMP\WINAMPa.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [AVGCtrl] C:\PROGRA~1\AVPERS~1\AVGCTRL.EXE /min

O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot

O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\WINDOWS\SYSTEM\QTTASK.EXE" -atboottime

O4 - HKLM\..\Run: [W1N32] regedit -s c:\windows\system32\$WIN32$\WIN32SQL.cer

O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme

O4 - HKLM\..\RunOnce: [W1N32] c:\windows\system32\$WIN32$\WIN32SQL.vbs

O4 - HKCU\..\Run: [] regedit -s c:\windows\system32\$WIN32$\WIN32SQL.cer

O4 - Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE

O4 - Startup: VCD AudoPlay Monitor.lnk = C:\SthVCD\VCDMOTOR.EXE

O8 - Extra context menu item: Download using &Mass Downloader - file://C:\PROGRAM FILES\MASS DOWNLOADER\Add_Url.htm

O8 - Extra context menu item: Download &All using Mass Downloader - file://C:\PROGRAM FILES\MASS DOWNLOADER\Add_All.htm

O9 - Extra button: (no name) - {233A9694-667E-11d1-9DFB-006097D5040A} - (no file)

O9 - Extra button: Mass Downloader - {0FD01980-CCCB-11D3-80D4-0000E80E2EDE} - C:\PROGRAM FILES\MASS DOWNLOADER\massdown.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Mass Downloader - {0FD01980-CCCB-11D3-80D4-0000E80E2EDE} - C:\PROGRAM FILES\MASS DOWNLOADER\massdown.exe

O12 - Plugin for .spop: C:\PROGRA~1\INTERN~1\Plugins\NPDocBox.dll

Share this post


Link to post
Share on other sites

More info: The problem is about constantly resetting default page. I clean the registry entries for the default homepage and set it to blank. When i restart in safemode the default page doesnt seem to load back. When i restart it in normal mode it comes back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nobody replied back to my msg. Anyways, I made a choice and deleted the win32sql.vbs and win32sql.cer keys. The problem seem to have been eliminated.

 

I hail Merjin.Org!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0