Jump to content


Please check my log

  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 wvrap



  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 23 July 2004 - 08:35 AM

:grrr: When using Interenet Explorer I can type in a valid web address in the address bar but I get a pop-up stating the address is not valid and to verify the address. I also can't type on ANY web pages, the cursor will not appear in any searchable fields on web pages. Additionally, when clicking on the search icon in IE I get a blank screen to the left of the main screen, none of the search fields appear.

Can anyone assist? I've tried everything and I am getting no where!

Attached Files

Edited by wvrap, 23 July 2004 - 08:36 AM.

#2 dave38


    Devout Murphyite!

  • Emeritus
  • PipPipPipPipPip
  • 8,508 posts

Posted 23 July 2004 - 02:58 PM

Please post your log into a reply here. There does not appear to be anything in the attachment!

Open the log in Notepad, and copy/paste into your reply. Please ensure that the entire log, including headers is posted.
Be wary of strong drink. It may make you shoot at tax collectors, and miss!
Please support SWI forum

#3 wvrap



  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 23 July 2004 - 03:11 PM

Don't know what the problem is with the file, I'll have to rerun and save a new log. Can't do it until I'm at home. Please check back.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button