Jump to content


Photo

C:\WINNT\system32\bridge.dll and Virtual Bouncer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 hollywood7

hollywood7

    Member

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 23 July 2004 - 12:38 PM

Having problem on startup. keep getting error of C:\WINNT\system32\bridge.dll. Have used Ad-aware and it is also finding Virtual Bouncer which keeps coming back on each reboot. Spybot S & D will not run at all. A copy of HijackThis log is included.

Logfile of HijackThis v1.98.0
Scan saved at 12:01:35 PM, on 07/23/2004
Platform: Windows 2000 (WinNT 5.00.2195)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Running processes:
C:\WINNT\System32\smss.exe
C:\WINNT\system32\winlogon.exe
C:\WINNT\system32\services.exe
C:\WINNT\system32\lsass.exe
C:\WINNT\system32\svchost.exe
C:\WINNT\System32\svchost.exe
C:\WINNT\system32\LEXBCES.EXE
C:\WINNT\system32\spoolsv.exe
C:\WINNT\system32\LEXPPS.EXE
C:\WINNT\System32\ati2plab.exe
C:\WINNT\CPQDIAG\CPQDFWAG.EXE
C:\PROGRA~1\Iomega\System32\AppServices.exe
C:\WINNT\system32\regsvc.exe
C:\WINNT\system32\MSTask.exe
C:\WINNT\System32\snmp.exe
C:\WINNT\wanmpsvc.exe
C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe
C:\WINNT\Explorer.exe
C:\WINNT\System32\Promon.exe
C:\WINNT\System32\ltmsg.exe
C:\WINNT\System32\Atiptaxx.exe
C:\Program Files\Compaq\HotKey Software\hkss.exe
C:\PROGRA~1\Compaq\Security\Secure32.exe
C:\Program Files\Compaq\PowerCon Enhancements\CPQAcDc.Exe
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPLpr.exe
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
C:\WINNT\System32\PRPCUI.exe
C:\Real\Player\realplay.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\WINNT\dmik.exe
C:\PROGRA~1\HEWLET~1\HPSHAR~1\hpgs2wnf.exe
C:\WINNT\App32Dll.Exe
C:\Program Files\America Online 8.0\aoltray.exe
C:\WINNT\IdleProc.exe
C:\Program Files\AOL Companion\companion.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office\1033\msoffice.exe
C:\WINNT\System32\MsiExec.exe
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://searchco.com/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Microsoft Internet Explorer provided by America Online
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = 127.0.0.1
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
R3 - URLSearchHook: (no name) - {965A592F-8EFA-4250-8630-7960230792F1} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {8952A998-1E7E-4716-B23D-3DBE03910972} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Synchronization Manager] mobsync.exe /logon
O4 - HKLM\..\Run: [Promon.exe] Promon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LTWinModem1] ltmsg.exe 9
O4 - HKLM\..\Run: [AtiPTA] Atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [hkss] C:\Program Files\Compaq\HotKey Software\hkss.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Compaq Computer Security] C:\PROGRA~1\Compaq\Security\Secure32.exe
O4 - HKLM\..\Run: [CPQAcDc] C:\Program Files\Compaq\PowerCon Enhancements\CPQAcDc.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [SynTPLpr] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPLpr.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SynTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
O4 - HKLM\..\Run: [PRPCMonitor] PRPCUI.exe
O4 - HKLM\..\Run: [!SysInit] C:\WINNT\System32\MsChkSys.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RealTray] C:\Real\Player\realplay.exe SYSTEMBOOTHIDEPLAYER
O4 - HKLM\..\Run: [Share-to-Web Namespace Daemon] C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [RunDLL] rundll32.exe "C:\WINNT\System32\bridge.dll",Load
O4 - HKLM\..\Run: [Mwsvm] C:\WINNT\mwsvm.exe
O4 - HKLM\..\Run: [aqadcup] C:\WINNT\aqadcup.exe
O4 - HKLM\..\Run: [niPPuy] C:\WINNT\dmik.exe
O4 - HKLM\..\Run: [slmss] C:\Program Files\Common Files\slmss\slmss.exe
O4 - HKCU\..\Run: [key] C:\WINNT\System32\winxp.exe
O4 - Startup: PowerReg Scheduler V3.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O4 - Global Startup: America Online Tray Icon.lnk = C:\Program Files\America Online 8.0\aoltray.exe
O4 - Global Startup: AOL Companion.lnk = C:\Program Files\AOL Companion\companion.exe
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\Netscape\Communicator\Program\AIM\aim.exe
O9 - Extra button: Real.com - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - C:\WINNT\System32\Shdocvw.dll
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL=http://www.aol.com
O16 - DPF: Phlinx by pogo - http://flinger.pogo....r-ob-assets.cab

#2 dave38

dave38

    Devout Murphyite!

  • Retired Staff
  • PipPipPipPipPip
  • 8,508 posts

Posted 23 July 2004 - 01:59 PM

Have Hijack This fix all of the following by placing a check in the appropriate boxes and hitting fix checked. Make sure all browser and all Windows Explorer windows are closed before fixing.

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://searchco.com/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R3 - URLSearchHook: (no name) - {965A592F-8EFA-4250-8630-7960230792F1} - (no file)
R3 - URLSearchHook: (no name) - {8952A998-1E7E-4716-B23D-3DBE03910972} - (no file)

O4 - HKLM\..\Run: [!SysInit] C:\WINNT\System32\MsChkSys.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RunDLL] rundll32.exe "C:\WINNT\System32\bridge.dll",Load
O4 - HKLM\..\Run: [Mwsvm] C:\WINNT\mwsvm.exe
O4 - HKLM\..\Run: [aqadcup] C:\WINNT\aqadcup.exe
O4 - HKLM\..\Run: [niPPuy] C:\WINNT\dmik.exe
O4 - HKCU\..\Run: [key] C:\WINNT\System32\winxp.exe

Reboot and delete

files
C:\WINNT\System32\MsChkSys.exe
C:\WINNT\System32\bridge.dll
C:\WINNT\mwsvm.exe
C:\WINNT\aqadcup.exe
C:\WINNT\dmik.exe
C:\WINNT\System32\winxp.exe

These may be hidden files. See HERE for how to show hidden files.

Please post a followup Hijack this log, and say if your problems persist.
Be wary of strong drink. It may make you shoot at tax collectors, and miss!
Please support SWI forum

#3 hollywood7

hollywood7

    Member

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 28 July 2004 - 09:57 PM

Dave 38,
Thanks for your help on this. I ran HJT again and followed your advice. I seem to have a problem now of not being able to install an anti-virus program, specifically Norton Systemworks. I will run HJT again and post a new log later as I am currently using a different computer.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button