• Announcements

    • Budfred

      IE 11 copy/paste problem

      It has come to our attention that people using Internet Explorer 11 (IE 11) are having trouble with copy/paste to the forum. If you encounter this problem, using a different browser like Firefox or Chrome seems to get around the problem. We do not know what the problem is, but it seems to be specific to IE 11 and we are hopeful that Microsoft will eventually fix it.
Sign in to follow this  
Followers 0
TonyKlein

Spybot S&D Database updates + new beta detections

10 posts in this topic

Spyware

 

++ Hack'a'Tack (2) + Unknown (1) + N-Case (1)

Keylogger

 

+ Kazaa.Irc.DarkIrc11.LiteStalky (2)

 

Hijacker

+ C2.lop.BuildSend (1) ++ FunWebProducts (1) + Common Hijacker (1)

 

Trojans

 

++ Stoned.June_4th.A (1) ++ BabylonX Cracker (1) ++ Backdoor.Antilam (1) + Unknown (1) ++ Hotmail Hack (1) ++ Ronoper (1) + Dropper (1) ++ XaBot (1) ++ Cabrotor (1) ++ Spybot.RB Worm (1) ++ Team Orion (1) + Supernova (3) + QuickPage.SwitchDialer (1) ++ W32/SpyBot-E (1) + Kazaa.Irc.SpyBot.RoyLomag (1) ++ KDS Keyspy (1) ++ Alcohol 120% Keygen (1) + Aphophis Software (1) ++ Worm.P2P.Duload|aka Hotmail Hacker (1)

 

Dialer

 

++ FunnySounds (1) + SexoInteractivo (1) + RSE (4) + Sfoni (2) + Direct Dialer (1) ++ Win City (1) ++ CTFMON (1) ++ Handy Pin Hacker (1) ++ Net-server (1) ++ Teen Sex (1) ++ NPOX90 (2) ++ Nokia Phone Hack (1) ++ Win32.Sober (1) ++ Asianraw.com (1) ++ Download.trojan (1) ++ NOVEMB_X (2) ++ ChaseCreditApplications.com (3) ++ ATL (1) ++ P2P.AG (1) + Cibv (1) + Mainpean (33) + Hacker.Ag (2) + All-In-One Telcom (1) + WebDialer (4) ++ Pornwatch (1) ++ Content Access Plugin (1) ++ Thawte Consulting (1) + NV-Dialer (1) + All-In-One Telcom (2) + Connect-Mfc (1) ++ SCom (1) + Central24 (1) + Hacker.ag (10) + Party Sluts (1) + Dialer.Uyelik.net (1) ++ Anti Dupe Sixth (1) ++ Sysweb Telecom (1) + TTW|Tele Team Work Browser plugin (1)

 

 

 

New beta detections May 30:

 

// 24 products on list:

 

9BED2C25

Clickme-Uyelik.net

Clickme-Uyelik.net

Cloud 9 Inc

Connect MFC Application

Delfin Project

Dropper

Eros

FastFinder BHO

FlashTrack

GoldenPalace.Casino

Huysuzseks

IBS

Kazaa.Irc.Spybot.RoyLomag

Lizardbar

Mainpean

Possible extension hijack

Roings

SCDATA

Stoned.June_4th.A

Teenslook

W32/SpyBot-E

W3adv

Win32.Krepper

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try updating again, this time choosing a different server from the drop down List; the others are offering valid files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
:rofl: I've been using Spybot S&D for about a year (not sure of exact dates), but in the last month or so, when I click on "update" I always receive the message "no new updates available" It used to update at least once a week. Is the site still going? I have donated several times to help support the project. I just thought you might know something as you seem to be up to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry it didn't look like it posted...

Edited by simsfan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't worry eingram, the new version has only been out for a couple of weeks. Version 1.2 was not updated while they worked on the new version and it it is incapable of updating itself. You should be able to install the new version over your old version but it is reccomended by many to uninstall v 1.2 first.

 

banana.gif

Edited by wreck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it. I now have the new version. I assumed the updates in ver 1.2 would let me know of any newer versions out everything is copasetic now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hold it. Sorry to interrupt this thread, but . . . did you say (TonyKlein) that one of the updating servers was putting out bad or corrupted updates? Or did you just mean that the "bad checksum" message meant that he should switch updating servers?

 

Is *anyone* saying that *any* of the Spybot S & D servers are downloading bad or corrupted data?

 

I'm saying this for a reason. I've downloaded and installed 1.3 (after removing 1.2) -- and I can't get Spybot Search & Destroy 1.3 to work AT ALL!

 

Any and all help appreciated, of course. . . . . . . . . . . .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0