Jump to content


Photo

Toolbars gone in IE after bloodhound eploit


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 rbjork

rbjork

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 02 June 2004 - 04:09 AM

Hi,

I just got rid of Bloodhound Exploit and a very irritating browser hijack. Now I cannot activate my Goolge bar (greyed ot in IE>view>Toolbars. I've searched and tried to find an answer. Anyone know what to do? I have and have run Spyware Blaster, HiJackThis, CWS Shredder, etc. Can the answer lie in the "options" menu for IE in Spyware Blaster?

#2 Daemon

Daemon

    Security Expert

  • Emeritus
  • PipPipPipPipPip
  • 3,350 posts

Posted 02 June 2004 - 05:37 AM

Download the file attached to this post and save it to the desktop. When done double click the toolbar.reg when asked to merge say yes.

Reboot. Let me know if that fixed it.

Attached Files


Posted Image

#3 rbjork

rbjork

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 02 June 2004 - 08:00 AM

Hey Daemon, it worked! Thanks a lot!

#4 Daemon

Daemon

    Security Expert

  • Emeritus
  • PipPipPipPipPip
  • 3,350 posts

Posted 02 June 2004 - 08:03 AM

You're welcome - glad to help :D

As this problem has been resolved the topic will be closed. If you need this topic reopened, please click here to email the moderating team - be sure to include the address of the thread and the name you posted under.
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button