Jump to content


Photo

ZAP 5.0 problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mwgreen

mwgreen

    Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 08 June 2004 - 01:09 PM

After upgrading from ZoneAlarm Pro 4.5 to 5.0, I have passwords and IDs disappearing and can no longer download anything, especially from my email or from spywareinfo.com Keep receiving an "object not found" error every time. None of my settings changed and installed twice. Upgrade first, then clean install with backup of old settings.

Checked the ZoneAlarm forums and nothing posted there about these problems and have not had much luck with tech support.

Am going back to old version to help solve the problem, unless anyone has any better ideas. Have used the program for yearsand like it and have not had any compatability issues with any other software like Norton or any of the four spyware programs installed (adaware, spyguard, spyblaster, or spybot S&D).

Any suggestions appreciated. This bloated program has become a functional annoyance.

#2 lonewolf

lonewolf

    Advanced Member

  • Full Member
  • PipPipPip
  • 233 posts

Posted 08 June 2004 - 06:02 PM

I would recommend you dump Zonalarm v5.0 if you are having problems with it and go back to v4.5 till they fix v5.0. Look here to see all the problems people are having with it at DslReports. http://www.dslreport...27094~mode=flat

Also you can download v4.5 here if you can't find it. http://download.zone...aseHistory.html




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button