Jump to content


Photo

wmp 7.1 & search & destroy


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 dadame

dadame

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 09 June 2004 - 01:31 PM

Hello to everyone adn thanks for your assistance.


I have Win 98 4.10.98 (not 2nd edition)
Intel Pent II 266mhz w/160mb mem


Windows Media Player 7.1 when I try to launch I get this message:

WMPLAYER caused an invalid page fault in
module <unknown> at 0000:00000009.
Registers:
EAX=006258f8 CS=015f EIP=00000009 EFLGS=00010213
EBX=00000000 SS=0167 ESP=006258d8 EBP=006258fc
ECX=442e7500 DS=0167 ESI=00752e44 FS=11b7
EDX=52190100 ES=0167 EDI=00752e44 GS=121e
Bytes at CS:EIP:
00 32 10 65 04 70 00 b4 da 56 c1 54 ff 00 f0 f8
Stack dump:
00000167 52112d53 00000000 006258f8 00000000 00752e44 00752e44 00752e44 00000000 00625b40 52112a40 00000001 00752e44 00000000 00625b34 6303a603

Then it closes??


When I try to launch Search and Destroy it gives me this message:

WS2HELP.DLL is linked to missing export NTDLL.DLL:NtsControlFile and then it closes


Thanks in advance
:whistle:

#2 clif_notes

clif_notes

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 12 posts

Posted 12 June 2004 - 12:06 AM

Hi dedame,

I goggled around. There's a boatload of ppl who've had the same or similar problem.

Heres the search I used.
Here is an interesting approach to fixing it.

I hope this helps. I myself run an older (more stable) version of WMP.

Clif_Notes & CNNL




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button