• Announcements

    • Budfred

      IE 11 copy/paste problem

      It has come to our attention that people using Internet Explorer 11 (IE 11) are having trouble with copy/paste to the forum. If you encounter this problem, using a different browser like Firefox or Chrome seems to get around the problem. We do not know what the problem is, but it seems to be specific to IE 11 and we are hopeful that Microsoft will eventually fix it.
Sign in to follow this  
Followers 0
mattias

please check hjack log

4 posts in this topic

hello again

 

i used to have problems with the CWS trojan some time ago (but their makers inferior program. skills didn´t stand a chance against your devoting support :D )

 

now something strange happened

whenever i start the CWShredder it seems to remove the xxxVideo

 

Done!

Removed from your system:

- CWS.Xxxvideo

(every time i run it)

 

probably you could tell me what this means ?

 

Here is my log

Logfile of HijackThis v1.97.7

Scan saved at 17:18:34, on 18.05.2004

Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195)

MSIE: Internet Explorer v5.00 SP4 (5.00.2920.0000)

 

Running processes:

C:\WINNT\System32\smss.exe

C:\WINNT\system32\winlogon.exe

C:\WINNT\system32\services.exe

C:\WINNT\system32\lsass.exe

C:\WINNT\system32\svchost.exe

C:\WINNT\system32\spoolsv.exe

C:\Programme\AVPersonal\AVGUARD.EXE

C:\Programme\AVPersonal\AVWUPSRV.EXE

C:\WINNT\System32\svchost.exe

C:\WINNT\system32\regsvc.exe

C:\WINNT\system32\MSTask.exe

C:\WINNT\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe

C:\WINNT\Explorer.EXE

C:\WINNT\Mixer.exe

C:\WINNT\system32\awtray.exe

C:\WINNT\SOUNDMAN.EXE

C:\Programme\AVPersonal\AVGNT.EXE

C:\PROGRA~1\ZONELA~1\ZONEAL~1\zlclient.exe

C:\WINNT\system32\internat.exe

C:\Programme\AVPersonal\INETUPD.EXE

C:\Programme\hjack\HijackThis.exe

 

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.at/

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://www.msn.de/

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =

O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Programme\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx

O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll

O3 - Toolbar: @msdxmLC.dll,-1@1031,&Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINNT\System32\msdxm.ocx

O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINNT\system32\NeroCheck.exe

O4 - HKLM\..\Run: [C-Media Mixer] Mixer.exe /startup

O4 - HKLM\..\Run: [synchronization Manager] mobsync.exe /logon

O4 - HKLM\..\Run: [Audiowerk Multimedia] awtray.exe

O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [AVGCtrl] C:\Programme\AVPersonal\AVGNT.EXE /min

O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\PROGRA~1\ZONELA~1\ZONEAL~1\zlclient.exe

O4 - HKLM\..\Run: [xvwiz32] C:\WINNT\system32\xvwizard32.hta

O4 - HKCU\..\Run: [internat.exe] internat.exe

O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Programme\Gemeinsame Dateien\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe

O14 - IERESET.INF: SEARCH_PAGE_URL=

O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL=

O16 - DPF: {166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000} (Shockwave ActiveX Control) - http://download.macromedia.com/pub/shockwa...director/sw.cab

O16 - DPF: {33564D57-0000-0010-8000-00AA00389B71} - http://download.microsoft.com/download/F/6...922/wmv9VCM.CAB

O16 - DPF: {62475759-9E84-458E-A1AB-5D2C442ADFDE} - http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52/200401...meInstaller.exe

O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall-Kontrolle) - http://a840.g.akamai.net/7/840/537/2004033...all/xscan53.cab

O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/...8117.3552314815

O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload.macromedia.com/pub/shock...ash/swflash.cab

 

thanks a lot

mattias

Edited by mattias

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry to bother you again, but...

 

(in the meantime i downloaded a new cwshredder - same problem)

EDIT:

by the way i removed the xvwizard32.hta

 

EDIT2:

--------------------problem solved-----------------------

(if anyone has the same problem:

use spybot and fix registry 'xvwizard32.hta')

 

bye

mattias

Edited by mattias

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0