Jump to content


Spybot S&D 1.3

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 AliasALIAS



  • Full Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 15 June 2004 - 07:27 PM

I can't compare it to when 1.2 was first released, but after looking through the official S&D forums, it seems as though there's many problems with IE, AIM, and internet connections after installing/using 1.3. Are these problems minimal and just seem great because they're bundled up in one forum? I don't want any problems with my computer because I'm not too tech-savvy.Feedback is appreciated.

#2 wreck


    Always Learning!

  • Full Member
  • PipPipPipPip
  • 285 posts

Posted 15 June 2004 - 07:40 PM

It has been nothing but great for me. I think that if you uninstall 1.2 completely and install 1.3 clean, you will minimize any potential problems though. You will have to reset any preferences, but I think it is worth it to start anew!
Posted Image
"It's not the size of the dog in the fight -- it's the size of the fight in the dog."

#3 cnm


    Mother Lion of SWI

  • Administrators
  • PipPipPipPipPip
  • 25,317 posts

Posted 15 June 2004 - 09:26 PM

It's easy to use, and trouble-free for the vast majority, including me. :)

Microsoft MVP Windows Security 2005-2006
How camest thou in this pickle? -- William Shakespeare:(1564-1616)
The various helper groups here

#4 brownda7



  • Full Member
  • Pip
  • 16 posts

Posted 15 June 2004 - 10:46 PM

I have never had a problem.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button