• Announcements

    • Budfred

      IE 11 copy/paste problem

      It has come to our attention that people using Internet Explorer 11 (IE 11) are having trouble with copy/paste to the forum. If you encounter this problem, using a different browser like Firefox or Chrome seems to get around the problem. We do not know what the problem is, but it seems to be specific to IE 11 and we are hopeful that Microsoft will eventually fix it.
    • Budfred

      UPDATE on Upgrade   02/07/2017

      We were somewhat delayed on getting the upgrade done, but it looks like it will now be done in the next few days or possibly even later today.   There is one change coming with the new upgrade that may affect people when they log in. There will no longer be separate Usernames and Display Names. Your Display Name will now be the only name you have for the forum and, if you used your Username to log in, you will now need to use your Display Name. It is likely that everyone who visits after the upgrade will need to log in again, so please keep this in mind.   Update again - Feb 7 - We have completed the main part of the upgrade and we are working to tweak settings for the site.  It will probably take us a while, but we will eventually settle down to the way we want it.  In the meanwhile, your posts should be secure, but the look of the forum and some functions may change over time.
    • cnm

      We backup daily at 9:00 PM Pacific Time   02/13/2017

      You may notice the forum being unresponsive for a few minutes around 9:00 PM PST (11:00 PM CST, 5:00 AM GMT) while we back up the database.
    • cnm

      Notifications blocked by Outlook.com, Hotmail, Live, etc   02/14/2017

      Our notifications are blocked by those mail servers. If you have email address at Hotmail, Hotmail.uk, etc etc then you will not get notifications and need to manually check for new replies. We recommend Gmail.   The notifications won't even be in your Spam folder - they just go down a black hole.
Sign in to follow this  
Followers 0
fatman3

jbalda.dll

1 post in this topic

this a copy of email i sent to merijn,but i want an answer faster than he may be able to provide,since i deleted a dll file

 

i had a problem with some kind of hijack

 

some search page took over as my start page even though i had it set to blank and switched it back to blank with spywareguard

 

on a few search engines that i tried , the browser was hijacked and taken to porn pages instead of the results i clicked

 

i could not get it fixed until i deleted a file called "jbalda.dll"

 

i went through so many attempts to fix the problem that i am not sure if i discovered the file using hijackthis or another program

 

i may have seen the filename when spywareguard told me about home,search,bho changes

 

 

 

mcafee did not find a problem,spybot did not find a problem,deletion of "prefs.js" did not fix the problem,nor did uninstall and reinstall of ie5.5 fix the problem

 

spybot did detect a BHO and said it removed it,but the hijack kept happening

 

 

after i deleted "jbalda.dll",it did not show up on the hijackthis scan

 

what do you know about "jbalda.dll"?

 

i still have it in recycle bin if you want to examine it

 

 

i just went back and read your june 1 update and that looks like the problem i had

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0