Jump to content


Photo

Help please, can't read my email.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 rvrachel02

rvrachel02

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 16 June 2004 - 03:53 PM

Okay, very new at this, would appreciate any help you can give. Had a bad infestation of adware and spyware. Laptop was brand new so I restored the factory settings and started over. Have updated NAV and Windows. Installed and updated Spyware Blaster and Spybot S+D. Also customized my IE security settings to prompt for Active X. Spybot found DSO expoits which I think is related to this, and also found Alexa relates which I removed. Now when I go to hotmail and put in my password, I get an error. I tried to lower my privacy setting to allow cookies on this website, but it didn't work. What am I missing? Also, what is the suggested privacy setting for cookies? Would really love to read my email soon, what should I do? I know I am missing something really simple. Thanks again! Rachel.

#2 offboy

offboy

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 13 posts

Posted 17 June 2004 - 07:59 PM

I had the same problem. I was getting so fed up with Spy/Ad Ware that I set my IE settings to paranoid level. After I did that alot of sites wouldn't work, including hotmail. I tried dumbing my setting so I could add hotmail to allow cookies, but it didn't help. What I ended up doing was setting both security and privacy down to medium. After that, I had no problems with hotmail.....I still get Spy/Ad Ware up the yingyang though.....Hope this helps

P.S: DONT DELETE ALEXA!!!!!!! Aparently Alexa is a file that IE uses for something (can't remember what). I've heard that if you delete it it can cause problems with IE.

Edited by pissedoffboy, 17 June 2004 - 08:02 PM.


#3 joepetrungaro

joepetrungaro

    Member

  • New Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 17 June 2004 - 07:59 PM

Do you have a firewall running? Check that out. Maybe you didn't allow your computer to get access to hotmail.

#4 rvrachel02

rvrachel02

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 17 June 2004 - 11:39 PM

Restored Alexa from S+D backup. Tried to get to hotmail after each of the following things-restoring default levels on security and privacy, undoing immunize on S+D, disabling protection on spyware blaster, and uninstalling google toolbar. No luck. I installed windows updates after I did the system restore, that's the only other thing I've done...No firewall except ICF in windows. Again, I know I am missing something really simple. Thanks...

#5 suwa

suwa

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 20 June 2004 - 01:43 AM

i also have this problem, but i am finding that it has to do with microsoft, or something similar.
this is because, everytime i try to send information to some microsoft thing (msn, hotmail, microsoft update) it does not allow me to.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button