• Announcements

    • Budfred

      IE 11 copy/paste problem

      It has come to our attention that people using Internet Explorer 11 (IE 11) are having trouble with copy/paste to the forum. If you encounter this problem, using a different browser like Firefox or Chrome seems to get around the problem. We do not know what the problem is, but it seems to be specific to IE 11 and we are hopeful that Microsoft will eventually fix it.
Sign in to follow this  
Followers 0
meuby

secure.html

4 posts in this topic

I have read the FAQ, have downloaded and run Ad-Aware and Spybot S&D (with latest available updates). System still changes start page to C:\windows\secure.html (even with no services running in task manager)

 

Operating System is Windows 98 Ver. 4.10.2222

 

Have been working on this for 3 days with no luck. Any help is GREATLY appreciated. Thank you.

 

 

 

 

Here is Hijack Log:

 

Logfile of HijackThis v1.97.7

Scan saved at 3:33:03 PM, on 6/17/04

Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)

MSIE: Internet Explorer v5.50 (5.50.4134.0600)

 

Running processes:

C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL

C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\SYMTRAY.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\CCEVTMGR.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\CCSETMGR.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\CCPROXY.EXE

C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE

C:\WINDOWS\TASKMON.EXE

C:\PROGRAM FILES\NORTON SYSTEMWORKS\NORTON ANTIVIRUS\NAVAPW32.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\WINOA386.MOD

C:\HIJACK~1.EXE

 

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = C:\WINDOWS\secure.html

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = C:\WINDOWS\secure.html

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = C:\WINDOWS\secure.html

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = C:\WINDOWS\secure.html

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\secure.html

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\secure.html

O4 - HKLM\..\Run: [scanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun

O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe

O4 - HKLM\..\Run: [systemTray] SysTray.Exe

O4 - HKLM\..\Run: [Norton Auto-Protect] C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~2\NAVAPW32.EXE /LOADQUIET

O4 - HKLM\..\Run: [Norton eMail Protect] C:\PROGRAM FILES\NORTON SYSTEMWORKS\NORTON ANTIVIRUS\POProxy.exe

O4 - HKLM\..\Run: [symantec Core LC] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe start

O4 - HKLM\..\Run: [iS CfgWiz] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\cfgwiz.exe /GUID NIS /CMDLINE "REBOOT"

O4 - HKLM\..\Run: [EnsoniqMixer] starter.exe

O4 - HKLM\..\RunServices: [CSINJECT.EXE] C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton CleanSweep\CSINJECT.EXE

O4 - HKLM\..\RunServices: [symTray - Norton SystemWorks] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SymTray.exe "Norton SystemWorks"

O4 - HKLM\..\RunServices: [ccEvtMgr] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe"

O4 - HKLM\..\RunServices: [ccSetMgr] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe"

O4 - HKLM\..\RunServices: [ccProxy] C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\CCPROXY.EXE

Share this post


Link to post
Share on other sites

The log you posted seems very short. I would expect more entries beyond O4. Please check, and repost, including the WHOLE of the log.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rebooted, stopped services and ran it again... Here's the latest log.

 

 

Logfile of HijackThis v1.97.7

Scan saved at 7:23:34 PM, on 6/17/04

Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)

MSIE: Internet Explorer v5.50 (5.50.4134.0600)

 

Running processes:

C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL

C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\SYMTRAY.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\CCEVTMGR.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\CCSETMGR.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\CCPROXY.EXE

C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE

C:\WINDOWS\TASKMON.EXE

C:\PROGRAM FILES\NORTON SYSTEMWORKS\NORTON ANTIVIRUS\NAVAPW32.EXE

C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SYMANTEC SHARED\CCPD-LC\SYMLCSVC.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\WINOA386.MOD

C:\HIJACK~1.EXE

 

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = C:\WINDOWS\secure.html

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = C:\WINDOWS\secure.html

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = C:\WINDOWS\secure.html

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = C:\WINDOWS\secure.html

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\secure.html

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\secure.html

O4 - HKLM\..\Run: [scanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun

O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe

O4 - HKLM\..\Run: [systemTray] SysTray.Exe

O4 - HKLM\..\Run: [Norton Auto-Protect] C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~2\NAVAPW32.EXE /LOADQUIET

O4 - HKLM\..\Run: [Norton eMail Protect] C:\PROGRAM FILES\NORTON SYSTEMWORKS\NORTON ANTIVIRUS\POProxy.exe

O4 - HKLM\..\Run: [symantec Core LC] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe start

O4 - HKLM\..\Run: [iS CfgWiz] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\cfgwiz.exe /GUID NIS /CMDLINE "REBOOT"

O4 - HKLM\..\Run: [EnsoniqMixer] starter.exe

O4 - HKLM\..\RunServices: [CSINJECT.EXE] C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton CleanSweep\CSINJECT.EXE

O4 - HKLM\..\RunServices: [symTray - Norton SystemWorks] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SymTray.exe "Norton SystemWorks"

O4 - HKLM\..\RunServices: [ccEvtMgr] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe"

O4 - HKLM\..\RunServices: [ccSetMgr] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe"

O4 - HKLM\..\RunServices: [ccProxy] C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\CCPROXY.EXE

Share this post


Link to post
Share on other sites

meuby,

 

check my post as well - same problem and I have an expert looking into it. my post is just a short time before yours.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0