Jump to content


Photo

Hijacker appears gone, but odd problem (?) remains


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 DrinknHand

DrinknHand

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 23 June 2004 - 12:05 PM

All appearances are that the hijacker is finally gone, but now I have a new problem (if you can call it one) --

Banner adds from various sites do not appear.

I noticed while the hijacker was doing it's thing this would occur, now it does it gloabally -- AIM, Avant Browser, IE6, etc. However, ads still come up as intended under AOL.

Any suggestions would be greatly appreciated.

#2 DrinknHand

DrinknHand

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 23 June 2004 - 12:11 PM

Bump

#3 DrinknHand

DrinknHand

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 23 June 2004 - 12:19 PM

Oops... let me clarify:

Banner ads that are externally generated are not displaying, but static ones show up just fine.

Again, any help is greatly appreciated.

#4 DrinknHand

DrinknHand

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 23 June 2004 - 02:57 PM

Yet another bump

#5 DrinknHand

DrinknHand

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 23 June 2004 - 05:44 PM

Yet another self-serving bump

#6 DrinknHand

DrinknHand

    Member

  • Full Member
  • Pip
  • 11 posts

Posted 23 June 2004 - 07:43 PM

Boy do I feel like an idiot...

Turns out this is SUPPOSED to happen as a result of installing the revised HOST files.

Sorry for any confusion...

Thanks!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button