Jump to content


yiren1

Member Since 25 Sep 2008
Offline Last Active Nov 14 2011 05:43 AM

Posts I've Made

In Topic: Suspecting of Malware leftover

14 November 2011 - 05:43 AM

Hi lance_yien ,

Sorry for the late reply. I had replace my video card, it seems okay now ( No flashes ) but i now experiencing short beeping sound from the CPU. After second tries, it was able to boots up. May i know what went wrong?

Thanks

In Topic: Suspecting of Malware leftover

10 November 2011 - 10:36 PM

Hi lance_yien,

Sorry for the late reply. I had uninstalled the ComboFix. When i starts my PC today, my Avast Internet Security is disabled and i could not enable the services is had run. is there any malware left over?

In Topic: Suspecting of Malware leftover

07 November 2011 - 12:38 PM

It's still flashes when I tried on my TV enabled PC Input with new DVI cable. Most likely that my video card faulty?

In Topic: Suspecting of Malware leftover

04 November 2011 - 12:46 PM

Hi lance_yien,

  • There's no yellow exclamation point at the Windows Device Manager.

For the changing of the Monitor, i do not have extra monitor but i do have a TV had have PC Input. i will do it tomorrow as its already midnight over here...

In Topic: Suspecting of Malware leftover

03 November 2011 - 07:58 AM

Hi lance_yien ,

Seems to work, does not hang on the Pool Data today.. Hope that it won't hang on the next few days.. But i now currently experiencing monitor keep on flashing, i did not do anything to it.. It happened ON and OFF.. What should i do?

Member of ASAP and UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button