Jump to content


Photo

Board is back on line but not quite right yet


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 cnm

cnm

    Mother Lion of SWI

  • Retired Staff
  • PipPipPipPipPip
  • 25,317 posts

Posted 15 July 2007 - 10:37 AM

You will see OFFLINE in the browser title. We're back on line now so I changed the title. cnm

If you post anything while we are off line keep a copy of it. Your post may disappear in the course of Maddoktor2's testing and tidying.
Preferably do not post anything until we are back on line. Posting can slow the data recovery process.
Microsoft MVP Windows Security 2005-2006
How camest thou in this pickle? -- William Shakespeare:(1564-1616)
The various helper groups here
UNITE

#2 cnm

cnm

    Mother Lion of SWI

  • Retired Staff
  • PipPipPipPipPip
  • 25,317 posts

Posted 15 July 2007 - 11:55 AM

Maddoktor2 says (6 minutes ago)

I'm still working on rebuilding content, and that's going to take some time - there's over 1/2 million posts, and at 500 per cycle...well, you do the math. ;)
I wish people wouldn't post, but owell - we'll munge through it somehow - if some posts are lost so be it, but we shouldn't lose any at all.


Microsoft MVP Windows Security 2005-2006
How camest thou in this pickle? -- William Shakespeare:(1564-1616)
The various helper groups here
UNITE

#3 Maddoktor2

Maddoktor2

    this space for rent

  • Retired Staff
  • Pip
  • 52 posts

Posted 15 July 2007 - 01:35 PM

Ok - we should be good to go now, but everyone's going to have to reupload their custom avatars - we lost them, but at least we didn't lose any posts. :)
Posted Image Posted Image

*Dok's Law*: The simplicity of a solution is directly proportionate to its elusiveness.

#4 cnm

cnm

    Mother Lion of SWI

  • Retired Staff
  • PipPipPipPipPip
  • 25,317 posts

Posted 15 July 2007 - 02:05 PM

How about the script 'Get HT Logs' - seems to have disappeared?
I see our SWI bot tasks are looking fine. :)
Correction: Task Manager can't find the bot's files. :(

Edited by cnm, 15 July 2007 - 02:31 PM.

Microsoft MVP Windows Security 2005-2006
How camest thou in this pickle? -- William Shakespeare:(1564-1616)
The various helper groups here
UNITE

#5 Maddoktor2

Maddoktor2

    this space for rent

  • Retired Staff
  • Pip
  • 52 posts

Posted 15 July 2007 - 02:56 PM

Unfortunately, all custom mods and scripting were lost in the upgrade, which is common. As usual, I made a backup before performing the upgrade, but it turned out to be corrupted. If a backup can be procured from the host, I can restore the missing scripts, tasks, and avatars. :)
Posted Image Posted Image

*Dok's Law*: The simplicity of a solution is directly proportionate to its elusiveness.

#6 cnm

cnm

    Mother Lion of SWI

  • Retired Staff
  • PipPipPipPipPip
  • 25,317 posts

Posted 15 July 2007 - 07:13 PM

A lot of things are looking much better now!
Buttons have legends, even though a lot of them don't actually work yet .. such as the BB format buttons.

Edit: I can edit. :)
And Messages looks normal again. Going great, Dok.

Edited by cnm, 15 July 2007 - 07:15 PM.

Microsoft MVP Windows Security 2005-2006
How camest thou in this pickle? -- William Shakespeare:(1564-1616)
The various helper groups here
UNITE

#7 Maddoktor2

Maddoktor2

    this space for rent

  • Retired Staff
  • Pip
  • 52 posts

Posted 15 July 2007 - 07:18 PM

It's getting there... :techsupport:
Posted Image Posted Image

*Dok's Law*: The simplicity of a solution is directly proportionate to its elusiveness.




Member of UNITE
Support SpywareInfo Forum - click the button